Известие

Collapse
No announcement yet.

губи масло но не пуши

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• губи масло но не пуши

Имам следния проблем преди 2 месеца смесих маслото с антифриза направих ремонт на двигателя смених гумички на клапаните и нова гарнитура и сложих селяния 20к наскоро забелязах че маслото ми е под минимума на щеката а преди 1000км бе6е на мах аспуха не е мазен , но хвърля вода а не губя антифриз. изчетох бая теми но не намерих много отговори насякаде пише за сегменти но също така пише че ако са сегменти ще пуши и ще е омазнен ауспуха.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp

здрасти колега, виж гарнитурата на капака на клапаните. виж събира ли се масло в леглата на свещите. друг вариант е семеринга на коляновия вал.
    това че ти хвърля конденз е ок. той е от горивото. ако бута антифриза , щеше да прави яка бяла мъгла отзад.
    точка

Comment

Почисти си масления сепаратор - в капака на клапаните е.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Според мен не си за сегменти .. щеше да прави във сажди сичко колкото до водата и моята е така конденза е голям явно
        alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
        Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Виж както казаха колегите гарнитурата на капака на клапаните. Моята беше станала на камик и беше напълнила ямките на дюзите с масло. Като махнеш декоративния капак ще разбереш дали е от това
          sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

вчера свалих капака и гарнитурата не бе6е мръднала масления сепаратор беше чист, също така пуши през щеката и в дросела имаше масло
            Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp

Comment

СЕГМЕНТИ, лошото е че в повечето случаи едни сегменти не решават проблема. Премери компресията и пиши какво си отчел.

Успех

Comment

Working...
              X